Wil jij je auto volledig schoonmaken? Kies er dan voor om je auto te stoomreinigen. Het dood alle schimmels en bacteriën zodat jij weer een frisse auto hebt.

Heb jij nare geurtjes of vieze vlekken in jou auto? Dan is het een goed idee om je auto te stoomreinigen. Hiermee dood je de bacteriën en kun je schimmels weg halen waardoor deze nare geuren zullen verdwijnen. Wij leggen je uit wat stoomreinigen precies inhoud en hoe jij je auto hier weer helemaal schoon mee krijgt.

Wat is stoomreinigen?

Met stoomreinigen kun je nare geuren en hardnekkig vlekken uit jou auto verwijderen. Een stoomreiniger voegt hete stoom toe die alle delen van de auto kan bereiken. Door middel van deze hete, maar droge stoom wordt vuil losgeweekt en vervolgens verwijderd. Door de hitte van de stoom wordt 99% van alle bacteriën gedood en worden geuren geneutraliseerd. Dit zorgt er voor dat schimmel en vlekken in bijna alle gevallen uit de auto kunnen worden verwijderd. Je kunt met een stoomreiniger zowel de binnenkant als de buitenkant van je auto schoonmaken.

Waarom stoomreinigen?

Het stoomreinigen van je auto heeft vele voordelen. Het is een hele efficiënte manier om je auto helemaal te reinigen. Je kunt er de hardnekkigste vlekken mee verwijderen die je met wat sop of reinigingsmiddelen misschien niet kan verwijderen. Ook kun je er gemakkelijker mee nare geurtjes uit je auto verwijderen. Deze zijn vaak al dieper in je auto bekleding ingetrokken waardoor deze er moeilijker uit gaan. Met stoomreinigen kun je zelfs dit dieperliggend vuil bereiken en uit je auto halen. Daarnaast is het soms lastig om in kleine gleuven en hoeken te komen met bijvoorbeeld een doekje of een stofzuiger. Met stoomreinigen kun je zelfs de moeilijkste plekken van de auto bereiken en de hele auto schoonmaken. Als laatste is het stoomreinigen van je auto een stuk milieu bewuster. Er wordt bij stoomreinigen voor het grootste deel water gebruikt waardoor er dus veel minder chemicaliën gebruikt worden dan wanneer je allemaal reinigingsmiddelen gebruikt. Ook heb je niet meer 100 verschillende sopjes en emmers met water nodig om je hele auto schoon te maken.

Hoe kan je je auto stoomreinigen

Als je je auto wilt stoomreinigen kan je dit op twee manieren doen. Je kunt er voor kiezen om dit zelf te doen, maar je kunt het ook laten doen door een speciaal autopoetsbedrijf. Als je er voor kiest om zelf te stoomreinigen heb je een speciale stoomreiniger nodig. Je kunt deze gemakkelijk ergens kopen, maar ook huren of leasen. Als je geen zin hebt om je auto zelf schoon te maken kun je er ook voor kiezen om hem te laten stoomreinigen door een speciaal schoonmaak bedrijf. Zij kunnen dan je hele auto gemakkelijk en snel schoonmaken.

Auto laten stoomreinigen door Steam-Team

Wil jij je auto volledig reinigen maar heb je geen zin om dit zelf te doen? Je auto zelf reinigen kan een hele klus zijn. Bij Steam-team komen wij gemakkelijk bij jou langs en reinigen wij jouw hele auto van binnen en van buiten. Wij zorgen er voor dat alle vlekken en nare geurtjes verwijderd worden zo dat jij weer in een lekker frisse auto kan rijden. Plan een afspraak in en wij komen zo bij je langs! Bekijk hier de mogelijkheden en prijzen.