De rooklucht uit jouw auto verwijderen?

Benieuwd naar hoe wij jouw auto weer definitief rookgeur vrij kunnen maken? Wij maken jouw auto grondig schoon, en laten jouw auto weer zo goed als nieuw ruiken.

Rookgeur in auto

Wil jij op stap gaan, maar is de rookgeur van jouw auto vervelend. Wij helpen je graag bij het oplossen van dit probleem. Je hebt waarschijnlijk alle autoparfums die in de winkel te vinden zijn al gebruikt, maar nee, de rook is toch echt in de bekleding getrokken. Dit is natuurlijk niet fijn en moet opgelost worden. Wil jij zeker weten dat jouw auto weer fris ruikt? Wij reinigen jouw auto met een speciale stofzuiger en gereedschap, zodat de geur op later moment niet weer op zal duiken.

Rookgeur uit auto laten halen

Wanneer rook in de bekleding van jouw auto is ingetrokken dan werkt parfum niet meer. Parfum geeft dan enkel een maskerend effect. Wij bij steam team zijn wij gespecialiseerd in het stoomreinigen van alle soorten voertuigen. Stoomreinigen is een veilig, milieuvriendelijk en bovendien extreem effectieve manier om de rooklucht in jouw auto te verwijderen. Wij zorgen ervoor dat jouw auto weer fris en fruitig ruikt. Maak een afspraak aan en rijd weer rookgeur vrij in jouw auto.

De voordelen?

Milieuvriendelijk

Onze wasmethode beperkt waterverbruik, wat goed is voor het milieu.

Grondig reiniging

Met onze unieke stoom reinigingsmethode wordt elke hoek van de auto grondig gereinigd. Niet alleen het oppervlak kan worden schoongemaakt, maar ook bijvoorbeeld de bekleding.

Een schone lei

Na de stoomreiniging gaat u met een schone auto de weg op. Een nieuwe, frisse en fijne start van de dag.

Hoe werkt het stomen van mijn voertuig?

Wellicht heeft u vragen over de stappen die volgen, nadat u een afspraak heeft ingeplant samen met ons.

01

Afspraak inplannen

Op het moment dat u een afspraak met ons maakt, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Dit doen wij, zodat wij samen met u een datum en tijd kunnen inplannen.

02

Aankomst bij u

Wij komen bij u aan op de besproken tijd. Wij rekenen een marge van ± 30 minuten rondom de besproken tijd, in verband met het eventuele tegenzittende verkeer.

03

Parkeer uw voertuig

Verplaats uw voertuig naar een plek, waardoor wij gemakkelijk met onze apparaten er omheen kunnen lopen.

04

Uw eigen veiligheid

Voor een beter resultaat en voor uw eigen veiligheid maak alstublieft uw voertuig leeg. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoek of defecte geraakte eigendommen.

05

Controleren van uw voertuig

Na de reiniging van uw voertuig controleren wij graag samen met u uw voertuig. Dit doen wij, om samen met u het beste eind resultaat te bereiken.

06

Luchten van uw voertuig

Uw voertuig moet (bij intensieve behandeling extra) luchten na de reiniging. Rijden met de verwarming aan helpt. Bij een vlekken, geur of schimmelbehandeling kan het langer duren dan een dag voordat de bekleding helemaal droog is. Rijdt uitsluitend met een absorberende doek.

Zakelijke gebruiker?

Is er gerookt in uw auto's? Als u meerdere auto's in het wagenpark heeft kunt u bij ons terecht voor een passende oplossing.
Alan

Co-Founder, Steam Team

Waarom je voor ons kiest

Kwaliteit en professionaliteit staan voorop. Wij zullen er alles aan doen om uw uw wensen te vervullen.

Wij komen op locatie

U hoeft niet meer helemaal naar de carwash te rijden want wij komen netjes bij u langs.

Flexibele afspraken

Nooit meer onnodig wachten op anderen voor u. Wij zijn er wanneer het u goed uit komt.

Geen voorrijkosten

U betaalt alleen voor de geleverde service. Een blinkschoon voer- of vaartuig.

Complete reiniging

Complete reiniging van zowel het interieur als exterieur. Geen enkel plekje wordt vergeten.

Milieuvriendelijk

Onze was methode beperkt waterverbruik, wat goed is voor het milieu.

Unieke stoomreinigers

Met onze unieke stoomreinigingsmethode wordt elk plekje gereinigd.

Volledig ontzorgd

U hoeft alleen nog te genieten van onze service en uw blinkschone voer- of vaartuig.

Steam team aan het werk

Rookgeur in auto verwijderen

Ruikt jouw auto altijd naar sigaretten?

Wij verwijderen definitief de rookgeur uit jouw auto. Maak direct een afspraak aan en zorg voor een fris en fruitig ruikend auto.

Veel gestelde vragen

Het zou zomaar kunnen dat u ergens wat meer over wilt weten en dat iemand deze vraag al eens heeft gesteld. Misschien staat uw vraag er wel tussen:

Moet ik voorrijkosten betalen?
Nee, wij hanteren geen voorrijkosten.
Hoe lang duurt een stoomreiniging?
Dat hangt af van uw voer- of vaartuig en het gekozen programma.
Om een voorbeeld te geven: een auto interieur en exterieur volledig reinigen duurt maximaal 90 min.
Kan ik meerdere voertuigen aanmelden?

Ja, het is mogelijk om meerdere voertuigen aan te melden. Als u één extra voertuig wilt laten stoomreinigen kunt u dit aangeven als opmerking in de laatste stap. Wilt u meer dan 2 voertuig laten stoomreinigen? Vraag dan een offerte aan. U kunt via deze link een offerte aanvragen.

Wat is jullie werkgebied?

Wij werken in Amsterdam óf binnen een straal van 30km rondom Amsterdam. Indien u zich buiten 30km van Amsterdam bevindt kunt even contact met ons opnemen om de mogelijkheden bespreken. Dat kan via dit formulier.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van het soort behandeling voor uw voertuig. U kunt hier de prijzen bekijken per voertuig en soort behandeling.

Hoe kan ik jullie bereiken?

U kunt ons op meerdere manieren bereiken. Per mail, het contactformulier of door ons te bellen. Op de contactpagina vind u alle contactmogelijkheden.

Komen jullie op locatie of moet ik mijn auto brengen?
U hoeft de auto niet te brengen, wij komen echt op locatie. Wel zo makkelijk.
Kan ik ook als zakelijke klant terecht?
U kunt zowel als particuliere als zakelijke klant bij ons terecht. Uiteraard altijd op afspraak en op locatie.
Hoe kan ik een afspraak maken?

U kunt een afspraak maken via het afsprakenformulier. Hier kunt u aangeven wat voor soort voertuig u wilt laten behandelen, waar dit moet gebeuren en wanneer dit voor u gelegen komt. Na het invullen van het afsprakenformulier nemen wij contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen.

Veel klanten gingen u voor…

Onze klanten hebben ons beoordeeld en dit is wat we te horen hebben gekregen.

""Dankzij Steam-Team ben ik eindelijk af van de nare vlekken die in mijn autostoel zaten en ziet m’n auto er weer netjes uit. Bedankt!""

★★★★★

""Mijn auto grondig laten reinigen door Steam-Team en wat ben ik blij met het resultaat! Mijn auto ziet er top uit en van een verte zie je hem al glimmen. ""

★★★★★

""Heb vervelende schimmel laten verwijderen door Steam-Team. Door de grondige reiniging kan ik weer comfortabel zitten in mijn auto. ""

★★★★★

Sigarettengeur verwijderen

Rooklucht uit auto laten verwijderen?

Altijd jouw raam op een kier laten, omdat je vergaat van de stank anders? Niet getreurd, geniet weer van de geur van jouw auto en maak nu een afspraak aan.