Auto laten poetsen?

Wilt u ook uw schone auto terug en kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Steam Team komt op locatie uw auto poetsen! Ontdek hier meer.

Wat gebeurt er bij een poetsbeurt?

Het laten poetsen van uw auto zorgt ervoor dat er minder kans is op slijtage. Bij een poetsbeurt worden er allerlei dingen gedaan om uw auto weer helemaal schoon te krijgen. Niet alleen voor uzelf is dit aantrekkelijk, maar ook als u de auto wilt verkopen. Een schone auto trekt namelijk positieve aandacht aan.

Bij een professionele poetsbeurt wordt uw auto schoongemaakt met stoom van maximaal 180 graden Celsius. Hierbij wordt door de kracht van stoom al het vuil van uw auto verwijderd. Tussen alle hoeken, gaten en randen van uw auto krijgen wij zand, vogelpoep, dode insecten en allerlei andere soorten vuil van uw auto af. Op plekken waar uzelf dus moeilijk bij kan. Vervolgens wordt uw auto met microvezel doeken schoongemaakt. Dit zorgt voor een mooi en schoon resultaat. Deze methode zorgt voor een beter resultaat dan wanneer u met uw auto door de wasstraat rijdt. Dit komt doordat wij per auto goed kijken waar het vuil zich aan heeft gehecht en welke plekken op uw auto extra reiniging nodig hebben.

Auto professioneel laten poetsen

Het is lastig om zelf al het vuil van uw auto weg te halen en tussen bepaalde hoeken en gaten van uw auto te poetsen. Steam Team neemt deze taak daarom graag voor u over en laat uw auto professioneel poetsen. Uw auto zal weer helemaal glanzen en van geen vuil meer voorzien zijn. Wij komen bij u op locatie, zodat u zich gewoon kunt ontspannen tijdens het proces. Wilt u ook weer tegen een schone auto aankijken en bent u benieuwd naar de kosten van het laten poetsen ervan? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in!

De voordelen?

Geen vuil.

Door gebruik te maken van stoom, kunnen wij tussen alle hoeken en gaten het vuil verwijderen. Vogelpoep, dode insecten, zand en andere vuil zijn verdwenen.

Professionele uitstraling.

Uw auto zal weer helemaal schoon zijn en glanzen. Met deze look zult u zeker opvallen en professionaliteit uitstralen.

Op locatie.

Wij komen uw auto op locatie poetsen. U kunt dus gewoon achterover zitten en ontspannen tijdens het proces.

Hoe werkt het stomen van mijn voertuig?

Wellicht heeft u vragen over de stappen die volgen, nadat u een afspraak heeft ingeplant samen met ons.

01

Afspraak inplannen

Op het moment dat u een afspraak met ons maakt, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Dit doen wij, zodat wij samen met u een datum en tijd kunnen inplannen.

02

Aankomst bij u

Wij komen bij u aan op de besproken tijd. Wij rekenen een marge van ± 30 minuten rondom de besproken tijd, in verband met het eventuele tegenzittende verkeer.

03

Parkeer uw voertuig

Verplaats uw voertuig naar een plek, waardoor wij gemakkelijk met onze apparaten er omheen kunnen lopen.

04

Uw eigen veiligheid

Voor een beter resultaat en voor uw eigen veiligheid maak alstublieft uw voertuig leeg. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoek of defecte geraakte eigendommen.

05

Controleren van uw voertuig

Na de reiniging van uw voertuig controleren wij graag samen met u uw voertuig. Dit doen wij, om samen met u het beste eind resultaat te bereiken.

06

Luchten van uw voertuig

Uw voertuig moet (bij intensieve behandeling extra) luchten na de reiniging. Rijden met de verwarming aan helpt. Bij een vlekken, geur of schimmelbehandeling kan het langer duren dan een dag voordat de bekleding helemaal droog is. Rijdt uitsluitend met een absorberende doek.

Zakelijke gebruiker?

Alan

Co-Founder, Steam Team

Waarom je voor ons kiest

Kwaliteit en professionaliteit staan voorop. Wij zullen er alles aan doen om uw uw wensen te vervullen.

Wij komen op locatie

U hoeft niet meer helemaal naar de carwash te rijden want wij komen netjes bij u langs.

Flexibele afspraken

Nooit meer onnodig wachten op anderen voor u. Wij zijn er wanneer het u goed uit komt.

Geen voorrijkosten

U betaalt alleen voor de geleverde service. Een blinkschoon voer- of vaartuig.

Complete reiniging

Complete reiniging van zowel het interieur als exterieur. Geen enkel plekje wordt vergeten.

Milieuvriendelijk

Onze was methode beperkt waterverbruik, wat goed is voor het milieu.

Unieke stoomreinigers

Met onze unieke stoomreinigingsmethode wordt elk plekje gereinigd.

Volledig ontzorgd

U hoeft alleen nog te genieten van onze service en uw blinkschone voer- of vaartuig.

Steam team aan het werk

Is uw auto vies?

Laat uw auto poetsen!

Is het uzelf niet gelukt om uw auto schoon te maken en wilt u dit professioneel aanpakken? Steam Team staat voor u klaar! Maak gelijk een afspraak.

Veel gestelde vragen

Het zou zomaar kunnen dat u ergens wat meer over wilt weten en dat iemand deze vraag al eens heeft gesteld. Misschien staat uw vraag er wel tussen:

Kunnen krassen uit de auto worden verwijderd?

Wij kunnen geen krassen uit de auto verwijderen, maar wij maken uw auto wel krasvrij schoon in tegenstelling tot de wasstraat.

Moet ik iets voorbereiden voordat jullie bij mij op locatie aan de slag gaan?

Om zo snel mogelijk aan de slag te gaan, kunt u uw voertuig op een gunstige plek parkeren en alle persoonlijke belangen uit uw auto halen.

Moet ik voorrijkosten betalen?
Nee, wij hanteren geen voorrijkosten.
Hoe lang duurt een stoomreiniging?
Dat hangt af van uw voer- of vaartuig en het gekozen programma.
Om een voorbeeld te geven: een auto interieur en exterieur volledig reinigen duurt maximaal 90 min.
Kan ik meerdere voertuigen aanmelden?

Ja, het is mogelijk om meerdere voertuigen aan te melden. Als u één extra voertuig wilt laten stoomreinigen kunt u dit aangeven als opmerking in de laatste stap. Wilt u meer dan 2 voertuig laten stoomreinigen? Vraag dan een offerte aan. U kunt via deze link een offerte aanvragen.

Wat is jullie werkgebied?

Wij werken in Amsterdam óf binnen een straal van 30km rondom Amsterdam. Indien u zich buiten 30km van Amsterdam bevindt kunt even contact met ons opnemen om de mogelijkheden bespreken. Dat kan via dit formulier.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van het soort behandeling voor uw voertuig. U kunt hier de prijzen bekijken per voertuig en soort behandeling.

Hoe kan ik jullie bereiken?

U kunt ons op meerdere manieren bereiken. Per mail, het contactformulier of door ons te bellen. Op de contactpagina vind u alle contactmogelijkheden.

Komen jullie op locatie of moet ik mijn auto brengen?
U hoeft de auto niet te brengen, wij komen echt op locatie. Wel zo makkelijk.
Kan ik ook als zakelijke klant terecht?
U kunt zowel als particuliere als zakelijke klant bij ons terecht. Uiteraard altijd op afspraak en op locatie.
Hoe kan ik een afspraak maken?

U kunt een afspraak maken via het afsprakenformulier. Hier kunt u aangeven wat voor soort voertuig u wilt laten behandelen, waar dit moet gebeuren en wanneer dit voor u gelegen komt. Na het invullen van het afsprakenformulier nemen wij contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen.

Veel klanten gingen u voor…

Onze klanten hebben ons beoordeeld en dit is wat we te horen hebben gekregen.

""

★★★★★

""

★★★★★

""

★★★★★

Professioneel laten poetsen

Trakteer uw auto op een poetsbeurt!

Wilt u ook zonder moeite uw auto weer helemaal schoon hebben? Wij komen op locatie de auto poetsen. Plan dus meteen een afspraak in.